Актуални Новини

БЕЗПЛАТЕН IT СЕМИНАР В ГРАД БЕРКОВИЦА

itseminar-logo-2ItSeminar организира курсове и семинари на територията на цялата страна, както и на място – във фирма. Целта е да се представят най-нови техники, умения и инструменти, с чиято помощ всеки желаещ да успее да усвои необходимите знания и умения в конкретна ИТ сфера.

В момента се организира безплатен семинар на тема „Създаване и поддръжка на сайтове“ в град Берковица, на 19 Юли 2014 (събота).

На семинара ще бъдат засегнати теми, свързани със създаването, поддръжката и развитието на сайтове базирани на системата за управление на съдържанието WordPress, а също така и теми, свързани с онлайн маркетинга (за успешна реклама на даден бизнес онлайн).

Семинарът „Създаване и поддръжка на сайтове“ е подходящ за всички собственици на бизнес, както и/или за служителите (или поне част от тях) на дадена фирма.

Придобитите знания и умения те ще могат да приложат на практика след завършване на семинара.

По време на целодневното обучение, което ще се състои благодарение на специалисти от областта на онлайн маркетинга и ит технологиите, освен запознаване с терминология и интересни моменти, свързани със работата с wordpress, лекторите ще показват на практика как се работи с тази cms система. В края на семинара ще има създаден, готов за работа сайт.

Целта е всички гости на събитието да видят как стъпка по стъпка да изградят своя сайт и как ще изглежда той, когато е готов.

Ползите от семинара и придобитите знания и умения ще помогнат да създадете свой собствен фирмен сайт (или вашите служители ще могат да създадат такъв), чрез който да представите пред хиляди потенциални клиенти своите продукти и услуги, които предлагате.

Регистрация за безплатно участие, можете да направите тук: https://www.itseminar.bg/

Краен срок за регистрация: 12 Юли 2014.

https://plus.google.com/+ItseminarBgSEO/

https://www.facebook.com/itseminar

https://bgoptimisation.com