Актуални Новини

„ БЕЗУМНАТА ЛЕЙДИ ДЖУЛИ“ В БЕРКОВИЦА

СТОЯНКА МУТАФОВА или „ БЕЗУМНАТА ЛЕЙДИ ДЖУЛИ“ / премиера /Това ще е последният спектакъл, в който участва великата 92-годишната актриса, която 65 години неуморно се изявява на сцената.

 Ще имате възможността да се насладите на невероятната игра на великата Стоянка Мутафова. Това може да се случи само на 11 Април т.г. от 19 ч. на сцената на Читалището – Берковица. Легендата на българската сцена е в главната роля в комедията “Безумната лейди Джули“ по Мортимър и Кук, в ролята на Джули, която наскоро губи обичния си съпруг.
В ролите ще видите още: Адриана Андреева – в ролята на снахата, чийто глас със сигурност ще познаете, тъй като ролите й в дублажа са неизброими, както и Николай Атанасов – Шуши в ролята на маминия син. Скорошна вдовица напуска малкото градче, за да потърси утеха от сина си Ричард и снаха си Хариет. Скоро нейното присъствие дотяга на младите и се занизват серии от комични ситуации, в които Стоянка Мутафова се раздава докрай. Очакват ви невероятни изненади, комични ситуации и много смях през сълзи! В крайна сметка всичко завършва с хепиенд. Стоянка Мутафова е и ще остане навеки сред водещите звезди в българските театър и кино.Смехът на една от най-великите български актриси е силно заразителен, а невероятното й лице трудно се забравя. Чудото Cтоянка Мутафова игpае – една неумоpна фуpия на 92. Иcтинcка, неподпpавена. И може би ще cпpе да игpае тогава, когато „cе подcтpигват мpавките, в едно cлънчево куково лято“. Билети – на касата на читалището и в библиотека „Й. Радичков“ на цена 6, 8 и 10 лева.