Актуални Новини, Новини

БЕРКОВИЦА БЕШЕ ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛНИЯ ЛАГЕР СБОР ПО ПРИЛОЖНО КОЛОЕЗДЕНЕ

БЕРКОВИЦА БЕШЕ ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛНИЯ ЛАГЕР СБОР ПО ПРИЛОЖНО КОЛОЕЗДЕНЕ

На 16 август Цветана Петкова – Треньор на Клуб по приложно колоездене, Берковица посрещна в нашия град деца велосипедисти, показали най-добри резултати в Републиканските шампионати за 2022 година. За времето от 16-21.08 се проведе лагер сбор в състав Цветана Петкова – Ръководител на лагер сбора, Вячеслав Трендафилов – Треньор от Берковица, Марина Танчева – състезател от Берковица, Стела Трифонова – общ. Челопеч, Стефани Овчарова и Радослава Иванова – състезатели от Етрополе, Даниел Атанасов – състезател от град Челопеч, Пресиян Тошев – състезател от град Берковица, Георги Комитов – състезател от община Челопеч и Георги Станчев – състезател от град Пирдоп. Лагер сбора завърши успешно. Децата определени да участват в Европейския шампионат са Марина Танчева от Берковица, Пресиян Тошев от Берковица, Стефани Овчарова от Етрополе и Георги Комитски от Челопеч.
По време на лагер сбора децата се срещнаха с зам.-кметът на Община Берковица Спаска Георгиева, която им връчи подаръци и им пожела да бъдат здрави, успешни и да сбъдват мечтите си. Благодари им за ентусиазма и усилията, които полагат по време на подготовката. Треньорът на децата Цветана Петкова им припомни трите основни мотивиращи думички по пътя към успеха – дисциплина, труд и отговорност. Тя сподели, че се надява те да останат приятели и занапред и ги призова където и да са винаги да носят България в сърцето си и мисълта за успеха да бъде свързана с Родината, а усмихнатите им лица да бъдат обърнати към българското знаме, което винаги ще им напомня за нея.
Припомняме, че през последните години берковските велосипедисти са заемали винаги първи места и са амбицирани да постигнат успехи на предстоящия Европейски шампионат по приложно колоездене в Хърватия.
Желаем им успех и постигане на нови върхове!