АКТУАЛНО

БЕРКОВИЦА Е В ГОТОВНОСТ ДА ОСИГУРИ ПОДСЛОН И ХРАНА НА УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИ

Община Берковица

По искане на областния управител на област Монтана Ванина Вецина всички общини в областта са предоставили информация за възможността за настаняване на украински граждани в места за настаняване на територията на община Берковица.
В град Берковица 7 хотела и къщи за гости, с капацитет над 100 места, са изразили готовност да предложат подслон и храна на хора от Украйна, бягащи от войната. Всички места са със санитарен възел и предлагат подходящи битови условия.
За допълнителна информация и обекти за настаняване – Община Берковица – 0953/88418.
Областната администрация има обявени телефонни линии за лица, които могат и желаят да предоставят настаняване на украински граждани. В работни дни, от 9:00 до 17:00 часа, такава информация може да се подаде на главния специалист в администрацията Красимир Стоянов. Телефоните са 096/399124 и 0885122438. В празнични и почивни дни, номерът е 096/399126. На тези телефонни номера може да се подава и информация за лица, които пристигат на територията на област Монтана или вече са настанени.

Важна информация от Министерство на туризма за настаняването на лица от Украйна, търсещи временна закрила може да получите на посочените линкове:

https://bit.ly/3wcrBVgh

ttps://bit.ly/3i8h31wh

ttps://bit.ly/3q2jSFD

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Лого - Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-143 (11) от 18.11.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 129,

ВИЖТЕ ОЩЕ »

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-166 (4) от 05.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 129,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

Клуб на хората с увреждания – Берковица отбеляза подобаващо 3 декември – Международния ден на хората с увреждания „Добре дошли

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.