Актуални Новини

БЕРКОВИЦА НАГРАДИ ТАЛАНТЛИВИТЕ СИ И УСПЕШНИ ДЕЦА

IMG_8209Днес в НЧ „Иван Вазов-1872“ бе открита изложба на снимки от фотоконкурса „Моята Берковица“. Победителите в трите категории бяха наградени от Зам.-кметът на Община Берковица г-н Радослав Найденов, който е и Председател на Комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.  В  рамките на същата церемония бяха наградени и победителите в  другия конкурс на комисията – „Клас на годината“.

Г-н Найденов се обърна към деца и родители с думите: “ Искам да благодаря най-напред на всички наши деца, на техните родители и учители.

IMG_8241Уважаеми директори, благодаря Ви, че днес сте тук и подкрепяте Вашите успешни деца, защото в дни на несигурност, страх и агресия в обществото не ни остава нищо друго освен да бъдем добри и да казваме „благодаря“.

Честито на всички победители!“

Специални грамоти и подаръци, осигурени от Общинска администрация – Берковица получиха и останалите деца, участвали в състезанието.

За тържествената атмосфера на празника допринесоха и танцов състав „Луди, млади“ от с. Бързия с ръководители Илияна Пиринска и Ирина Красимирова.

IMG_8251Община Берковица и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните честитят на победителите и  благодарят на всички участници.

ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА  „МОЯТА БЕРКОВИЦА“

 

„Градска фотография“

  1. I място – Иван Иванов – Трето ОУ „Иван Вазов“ – Берковица
  2. II място – Петя Апостолова – ПГ „Д-р Иван Панов“ – Берковица
  3. III място – Петя Стоилова – ПГ „Д-р Иван Панов“ – Берковица

„Пейзажна фотография“

  1. I място – Петя Апостолова – ПГ „Д-р Иван Панов“ – Берковица
  2. II място – Петя Апостолова – ПГ „Д-р Иван Панов“ – Берковица
  3. III място – Славина Каменова – Трето ОУ „Иван Вазов“ – Берковица

„Селфи с моя роден край“

  1. I място – Иван Иванов – Трето ОУ „Иван Вазов“
  2. II място – Петя Апостолова – ПГ „Д-р Иван Панов“ – Берковица
  3. III място – Карла Асенова – Второ ОУ „Христо Смирненски“ – Берковица

 

ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА „КЛАС НА ГОДИНА“

 

На първо място – 5. а клас на II ОУ „Христо Смирненски“ гр. Берковица – спечели eднодневна екскурзия по маршрут в България, избран от победителите и техния класен ръководител;

На второ място – 6. б клас на III ОУ „Иван Вазов“ гр. Берковица – спечели посещение на местни културно-исторически забележителности и организиран пикник сред природата с много игри и забавления;

На трето място – 11. б клас на Гимназия „Д-р Иван Панов“ гр. Берковица – спечели голяма цветна кутия с изненади.