АКТУАЛНО

БЕРКОВИЦА ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ПАРАД ЗА РЕТРО АВТОМОБИЛИ

Автомобилен ретро парад ще се проведе на 29 август 2020 година в 12.00 часа на площад „Йордан Радичков“ в град Берковица.

Община Берковица и САРК (Софийски Автомобилен Ретро Клуб) ще предоставят възможност на любителите на ретро автомобилите да се докоснат до колекция от уникални класически возила, произведени преди 1995 година, да научат исторически факти за тях, да се потопят в света на автомобилите на 20 век.

Освен колекционерите от САРК в парада могат да се включат собственици на стари класически автомобили и от областите Видин, Враца и Монтана. (желаещите се включват в мероприятието без записване – на място) Важно условие е участващото возило да бъде с добър външен вид (без ръжда и повредени или липсващи детайли) и да е произведено пред 1995 година.

На всеки желаещ ще му бъде предоставена възможност да се фотографира с ретро автомобилите, участващи в парада, а колекционерите ще оценят високо жеста на всеки от присъстващите на събитието, който сподели своите спомени чрез лични снимки от архивите с превозно средство от миналия век.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-166 (4) от 05.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 129,

ВИЖТЕ ОЩЕ »

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-167 (1) от 07.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 128,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
кмет берковица
Актуални Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ПО ПОВОД НИКУЛДЕН

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,СКЪПИ ИМЕНИЦИ,БАНКЕРИ, МОРЯЦИ, ТЪРГОВЦИ, Днес отбелязваме един от най-големите християнски празници – Денят на Св. Николай Мирликийски Чудотворец, покровител

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.