Новини

БЕРКОВСКИТЕ БИАТЛОНИСТИ С ТРИ ТИТЛИ ОТ КУПА ЧЕПЕЛАРЕ И ДЕВЕТ МЕДАЛА

На 4 и 5 февруари се проведе традиционното състезание по биатлон купа Чепеларе в местността Роженски поляни. Берковските състезатели завоюваха девет медала и три Шампионски титли.
Кристиян Стоянов стана абсолютен Шампион и двата дни /пребори по-големите в тази възрастова група/ –спринт и преследване.
Петьо Иванов стана Шампион на спринта и вицешампион в преследването.
Абсолютната Шампионка от миналата година Мария Здравкова се окичи със среброто от спринта,като отстъпи само с 0,9 сек. и бронз от преследването .
Мария и Кристиян са за първа година и по-малки в тази възрастова група, и изненадаха конкуренцията с добрата си стрелба при положение легнал по малките мишени и бързото си бягане.
Елена Кръстева е най-малката участничка в състезанието само на 11г. ,но не и попречи да пребори по-големите с две години от нея, и взе бронз на спринта, и сребро на преследването.
Марина Лазарова стана четвърта на спринта. Прекрасната стрелба /най-добра от всички състезателки/ и бягане втория ден на преследването, и донесе бронзовия медал.
Миналогодишния шампион в Чепеларе Християн Георгиев не участва,поради заболяване, също и неговата сестра Ванеса Георгиева.Треньорският екип им желае бързо оздравяване и много успехи на предстоящите стартове.
Успех и на всички берковски деца на Държавния Шампионат в Боровец 20-25.02.2012г.

Вашият коментар