Актуални Новини

БЕРКОВСКО ДЕТЕ ОТ ТРЕТО ОУ „ИВАН ВАЗОВ“ – БЕРКОВИЦА С НАГРАДА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „ПОЛИЦАЯТ Е МОЙ ПРИЯТЕЛ И УЧИТЕЛ“

dscn8869 (1)10-годишната Вилислава Филипова от Трето ОУ „Иван Вазов“, Берковица бе наградена от директорът на ОД МВР-Монтана ст. комисар Ивайло Антонов за отлично представяне в Националния конкурс за детска рисунка „Полицаят е мой приятел и учител“. Заедно с нея награди получиха и две деца от Лом – Александра Александрова и Михаела Михайлова.

Ученичките получиха грамоти и подаръци за отличното им представяне в конкурса, проведен от Главна дирекция „Национална полиция” през декември на 2018 г. Подаръчните комплекти съдържат грамота от dscn8885ГДНП, скицник, флумастри, ученическа програма и светолоотразителни гривна, стикер и ключодържател.

При посещението си в ОД МВР Монтана трите момичета се качиха и на един от най-новите полицейски джипове, с който направиха кратка разходка по улиците в областния град.

В Националния конкурс за детска рисунка „Полицаят е мой приятел и учител“ участваха 84 рисунки на членове на Детските полицейски управлния от цялата страна. Рисунките на участниците бяха изложени 20190110_112058на благотворителен търг на церемонията „Полицай на годината“.  Сумата от 5 000 лева, събрана от разпродажба на рисунките, ще бъде преведена в полза на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.