АКТУАЛНО

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ДО КМЕТА ОТ ОРГАНИЗАЦИОННИЯ КОМИТЕТ НА МТИ “КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ”

културен туризъм

ДО
Г-ЖА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА
КМЕТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО КАМЕНОВА,

От името на Организационния комитет на Международното изложение „Културен туризъм“ Благодаря на Вас и екипа на Община Берковица за активността и професионализма при популяризирането на туристическите забележителности и инвестициите, насочени към развитие на туризма.
Достойното представяне на Община Берковица. в XVIII издание на единствения у нас специализиран форум за културни политики и развитие на културен туризъм бе изтъкнато както от представителите на Министерството на туризма, в партньорство с които организираме събитието, така и от представителите на средствата за масова информация.
Благодаря за активното участие на Вашите представители и в дискусионната програма на Международното изложение „Културен туризъм“.
Развитието на туризма е част от системните усилия на общините, които допринасят както за стимулиране на икономическата активност, така и за благоустрояването на населените места и повишаване на тяхната привлекателност за жителите и гостите.
Убедени сме, че ще съхраните вдъхновението, с което работят Вашите експерти и ще насърчите тяхната енергия за професионално развитие.
Подробна информация за събитията, провели се в рамките на Международното изложение „Културен туризъм“ можете да проследите на сайта: https://culturaltourism.info/ и в нашата страница във Фейсбук https://www.facebook.com/culturaltourism.info

В прикачен файл изпращаме и връзки към част от публикациите за събитието в национални и регионални средства за масова информация.

С уважение,

Борислав Йорданов
„Царевград Търнов” ЕООД
Управител

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ОБЯВА НА СДРУЖЕНИЕ „МИГ -БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ“ ЗА ПРИЕМ НА ПРОЕКТИ ПО МЯРКА 19.2-8.6
Актуални Новини

АНКЕТНО ПРОУЧВАНЕ НА ТЕМА „ИЗСЛЕДВАНЕ НА УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА ОТ ПРИЛАГАНЕТО НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ВОДЕНО ОТ ОБЩНОСТИТЕ МЕСТНО РАЗВИТИЕ ВЪРХУ БЕНЕФИЦИЕНТИТЕ/КАНДИДАТИТЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА МИГ“

Уважаеми съграждани,Моля да отделите от Вашето време в подкрепа на Сдружение МИГ – Берковица и Годеч, като се включите в

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Националната кампания „Живот след инсулт“
Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОДКРЕПЯ ПОСТРАДАЛИТЕ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ ЗА КАЧЕСТВЕН ЖИВОТ СЛЕД ИНСУЛТ

Община Берковица застава отново зад пострадалите от инсулт и техните близки, като се присъединява към Националната кампания „Живот след инсулт“

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Бюджет (7) Дом за стари хора - Берковица (8) Кмет на Община Берковица (35) МИГ Берковица и Годеч (14) Образование (41) Община Берковица (412) Общинска администрация-Берковица (52) Общински съвет-Берковица (25) Обява (22) Природни забележителности (21) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (17) велислав захариев (7) дневен ред (12) заповед (13) заповеди на кмета (23) избори (10) избори за Народно събрание (9) изложба (7) кмет берковица (8) кмет община берковица (13) конкурс (12) културни забележителности (17) музеен комплекс - Берковица (11) общинска администрация (55) общински съвет - берковица (8) обява община берковица (8) обявление (74) обявление отдел СУТ (9) основни училища (8) отдел строителство (21) поздравителен адрес (21) проект (11) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (11) социални дейности (14) социални услуги (9) спорт (12) спортни клубове (11) съветници (9) съобщение (10) туризъм (32) услуги (13)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕ№ УОСГ-9400-4078 (3) / 29.05.2023. г. Общинска администрация – Берковица обявява на заинтересованите, че със заповед

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.