Актуални Новини

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ ФК „ВАСБЕРК-ЛЕЙДИС“ – БЕРКОВИЦА

ФК „Васберк-лейдис“ изказва сърдечни благодарности към всички, които помагаха през изминалата вече година на нашия клуб и бяха съпричастни към развитието на женския футбол в Берковица.

Искаме да изкажем специални благодарности на Кмета на общината инж. Милчо Доцов, който ни помагаше през цялата година и дори задели лични средства за провеждането на футболен турнир на градския стадион, на зам.–кмета Радослав Найденов и на г-н Ангел Ангелов.

Благодарим и за многократната подкрепа на управителя на „Минерална вода – Ком“ ЕАД, с. Бързия г-н Емил Тодоров. Благодарности и на Ротари клуб, гр. Берковица с председател г-жа Елена Петрова.

Благодарим и на г-жа Димитранка Каменова, която помогна за прохождащия ни отбор като закупи преди три години и половина първите ни екипи със заделени от нея лични средства.

С чиста съвест можем да споделим с обществеността в града, че ние прославихме град Берковица в цялата страна и с помощта на гореспоменатите обществени личности и фирми.

Ето и нашите постижения през изминалата година:

– две първи места на изключително силни турнири с участието на шест водещи отбори от страната;

– две втори места от турнири, организирани от БФС (Български футболен съюз);

– едно второ място на пролетен турнир в гр. Берковица;

– още едно второ място от предколеден турнир, организиран от  “McDonald’s Cup”;

– две четвърти места от турнири, проведени на „Царско село“, гр. София със съперници най-добрите отбори на България.

С тези постижения ние доказахме, че сме един красив отбор, който расте все повече и повече, въпреки младостта ни и с който водещите клубове в страната вече се съобразяват.

Пожелаваме на всички наши съграждани на територията на Община Берковица, на нашите фенове от цялата страна весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници, една мирна и успешна Нова година, изпълнена с много любов.

Желаем победи и успехи на всички спортни клубове в гр. Берковица и с достойнство да прославят името на нашия красив град.

„ВАСБЕРК – ЛЕЙДИС“

Гр. Берковица

Васкес Янев – президент и треньор