Актуални Новини, Новини

БОГАТА ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ОЧАКВА ДЕЦАТА НА БЕРКОВИЦА ЗА 1 ЮНИ

Програма за 1 юни

Богата празнична програма по повод Международния ден на детето – 1 юни, очаква децата на Берковица. Празничните инициативи ще започнат на 31 май от 16:00 часа с детска увеселителна програма на булевард „Мрамор“. За доброто настроение на малчуганите ще се погрижат аниматори чрез различни игри, забавления и изненади.

На 1 юни от 10:00 часа е предвидено да има рисунка на асфалт на тема „Детство мое“. Всички малки художници ще могат да покажат своите умения, под ръководството на ментор, който ще ги напътства в техните творения.

В 12:00 часа, на страничния вход на читалището, ще се състои  официална церемония по откриване на обновеното НЧ „Иван Вазов – 1872“ по проект „Повишаване  качеството на културния живот в община Берковица чрез закупуване на оборудване и обзавеждане за народно читалище „Иван Вазов – 1872“ – град Берковица“.

В деня на детето Културен център „Йордан Радичков“ – Берковица ще отвори врати отново като в 14:30 часа, в художественото ателие, ученици ще рисуват по мотиви от детски стихотворения.

В 16:30 часа на булевард „Мрамор“ всички любители на бойните изкуства ще могат да се насладят на демонстрацията на Карате джу джицу клуб – Берковица.

Радост за малчуганите ще бъде и театралната постановка “Приказка за слънцето“, която ще се състои при добри метеорологични условия на открито в градската градинка.

Празничният ден ще завърши с концерт на ОШИ „Проф. Петко Наумов“ при НЧ „Иван Вазов – 1872“ в обновения голям салон на НЧ „Иван Вазов – 1872“.

Очакваме Ви заедно да празнуваме този така вълнуващ и цветен празник!