Актуални Новини

ВЕЛОПОХОД

IMG_7812Горещините не попречиха на желаещите да се включат във втория велопоход, който се провежда в Берковица. Инициативата  е по повод  180 години от рождението на Апостола на свободата под патронажа на кмета инж. Милчо Доцов .  Началото бе дадено на пл. „Радичков“, пред входа на Общинска администрация. Автомобили на „Пътна полиция“ осигуряваха безопасното придвижване на колоната. С велосипеди бяха две учителки, майка със своята дъщеря и ученици. Маршрутът включваше – тръгване от  пл. „Йордан Радичков“-Къща-музей „Иван Вазов“, където участниците бяха запознати от музейните служители с интересни факти от живота на Васил Левски и крайна точка Клисурски манастир. Всички велосипедисти получиха подаръчни пакети от организаторите.

Община Берковица ще продължава да отправя предизвикателства към изкушените велосипедисти в града, за да покаже, че велоспорта е препоръчителен и полезен.

Никога не е късно да промените начина си на живот. Важното е да не се замисляш изобщо, а да грабнеш велосипеда и да караш всеки път, когато е възможно. Успех !