Актуални Новини

ВТОРО МЯСТО ЗА НАШИТЕ МОМИЧЕТА ОТ „ВАСБЕРК-ЛЕЙДИС”

vasberkВ зоналното първенство на северозапада под егидата на БФС, се проведе футболен турнир за девойки до 17 годишна възраст на 20.11.2016г. срещите се проведоха на модернизирания изкуствен терен със стандартни размери в с. Ерден.

Нашите момичета от „Васберк-лейдис”, отново достигнаха до финал, но за съжаление малшанс и съдийски грешки попречиха на девойките ни да стъпят на върха. Участие взеха най-добрите 4 отбора от северозапада.

В първата среща отборът ни победи ФК „Монтана” с минималното 1:0. За 3-4 място се срещнаха отборите на ДФК „Видин ” и ФК „Монтана”. Видинчанки победиха с 2:0, като преди това отбора от гр. Видин отстъпи на „Атлетико” гр. Лом с 4:5 след изпълнението на дузпи.

До финала стигнаха нашите момичета от „Васберк” и „Атлетико”. През целия двубой отбора ни доминира и „битката” се водеше пред вратата на отбора от крайдунавския град . Една единствена атака имаха и се оказа решаваща за крайния резултат. Тук важи и максимата „Когато не вкарваш, ти вкарват”. През второто полувреме отбора ни игра с 10 човека. След началото на втората част Таска Иванова напусна терена с даден й директен червен картон за реплика към съдията. Въпреки втори загубен финал за последните два месеца, треньорът и президент на отбора – Васкес Янев заяви, че момичетата не са сломени а амбицирани повече от всякога и че през оставащите двубой ще продължат да „мачкат” и да радват привържениците си и гражданите на нашият красив град.

vasberk1vasberk2