Актуални Новини

В БОРОВЦИ ОТБЕЛЯЗАХА СВЕТОВНИЯ ДЕН ЗА БОРБА С ДИАБЕТА

IMG_8896Днес в село Боровци клуб „Диабетика“ организира среща на клубове от региона по повод Световния ден за борба с диабета – 14 ноември. Събитието бе уважено от народния представител Димитър Аврамов, зам.-председателят на ОбС-Берковица Милован Жан, зам.-кметовете на Община Берковица Биляна Тодорова и Радослав Найденов и кметове на села от общината. В срещата на диабетиците участваха и пенсионерските клубове от Берковица, Монтана, Бойчиновци, Слатина, Бързия и Гаганица. От името на ръководството на Община Берковица зам.- кметът Радослав Найденов произнесе реч и връчи поздравителен адрес от кмета инж. Милчо Доцов, в който пише: „Най-искрено Ви IMG_8905приветстваме  с Деня за борба с диабета, като изказваме възхищението си от високия борбен дух, така необходим за трудното Ви ежедневие. Изразявайки нашето уважение, искаме да Ви уверим, че винаги можете да разчитате на нашата съпричастност и подкрепа. Пожелаваме здраве на Вас и на Вашите семейства!“

В своята реч г-н Найденов се похвали от името на Община Берковица с новоспечеления проект на стойност близо 6 млн. лева за ремонт на общинската пътна мрежа, който включва и улици в село Боровци, на които вече е подменена ВиК-мрежата.

След приключване на официалната част всички хора, уважили събитието, споделиха скромен, но весел обяд и се заредиха с добро настроение.