Актуални Новини, Новини

ГИМНАЗИЯ „Д-Р ИВАН ПАНОВ“ ИЗПРАТИ ВИПУСК 2020 С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА УСПЕХ И ПРОСПЕРИТЕТ

Днешният ден ще остане в историята на ПГ „Д-р Иван Панов“  – Берковица с пожеланията за попътен вятър, бъдещи успехи и сбъднати мечти към випуск 2020. Учители, родители и ученици поздравиха абитуриентите и ги поздравиха за постиженията, амбициите и усилията по пътя към върха. Един по-различен празник, дълго отлаган поради наложените санитарни мерки.

IMG_7099 На тържеството присъстваха зам.-кметът Спаска Георгиева и главен експерт „Образование“ Венета Асенова. Г-жа Георгиева поднесе поздравителен адрес от името на кмета на Община Берковица Димитранка Каменова към учителите и учениците от учебното заведение и им пожела творческо мислене, иновативни идеи, амбиция и търпение, а към абитуриентите отправи специален поздрав за успех и просперитет.

Г-жа Георгиева връчи и еднократна стипендия от 1000 лева от Община Берковица на Диана Матерова за постижения в областта на IMG_7000литературата, хуманитарните науки, езиковата компетенция, изкуството и за постигнат отличен успех от обучението  през целия гимназиален етап – 5,99. От името на кмета на Община Берковица Димитранка Каменова отличничката получи и поздравителен адрес.

Най-вълнуващ за абитуриентите бе моментът на връчването на дипломите им за средно образование. За отличен успех, заслуги и постижения випускниците получиха грамоти и плакети. Положителни емоции и добро настроение съпътстваха този толкова важен за младите хора момент, но и малко тъга, защото вече порасналите IMG_7030момичета и момчета се разделят със своите учители и съученици и поемат по пътя на усъвършенстването и кариерата, към преследване на целите и превръщане на мечтите в реалност.

 

 

 

 

https://www.facebook.com/EducationBerkovitsa