Актуални Новини, Новини

ГИМНАЗИЯ „Д-Р ИВАН ПАНОВ“ ИЗПРАТИ ВИПУСК 2021

Положителни емоции и празнично настроение съпътстваха в днешния ден учители, ученици, родители и абитуриенти от випуск 2021 в ПГ „Д-р Иван Панов“  – Берковица.

Този толкова важен за младите хора момент бе изпълнен с много вълнение, но и с малко тъга, защото вече порасналите момичета и момчета се разделят със своите учители и съученици и поемат по пътя на усъвършенстването и кариерата, към преследване на целите и превръщане на мечтите им в реалност.

watermarked-DSC05844На тържеството присъства зам.- кметът на Община Берковица Спаска Георгиева, която отправи специален поздрав към абитуриентите за успехи и просперитет и поднесе поздравителен адрес от името на кмета на Община Берковица Димитранка Каменова към учителите и учениците от учебното заведение.

С прекрасните си изпълнения танцьорите от фолклорен клуб „Берковска китка“ с ръководител Елена Иванова и фолклорен клуб „Танцувай за здраве“ с ръководител Ирина Стоянова впечатлиха всички присъстващи. С едноминутно мълчание бе почетена и паметта на скъпия и незабравим учител Валентин Пешков, който ще остане завинаги в сърцата на своите ученици и колеги.

Директорът на ПГ „Д-р Иван Панов“  – Берковица Григор Григоров пожела на випускниците попътен вятър, бъдещи успехи и сбъднати мечти.

watermarked-DSC05876watermarked-DSC05824