АКТУАЛНО

ГРЕЙНА КОЛЕДНАТА ЕЛХА В БЕРКОВИЦА

IMG_0099Грейнаха празничните светлини на градската коледна елха в Берковица. Общинското ръководство, деца и възрастни се събраха на пл. „Радичков” в 17.15 часа на 1 декември, за да видят как ще заблестят множеството разноцветни лампички и звездата на върха на елхата. Програмата откриха децата от вокална група „Щурче“ към ЦРД с ръководител Петър Петров. Въпреки студа, празничното настроение обзе всички. Със запалването на коледните светлини стартират коледните и новогодишни празници в община Берковица.

IMG_5854На 12 декември 2014 г. от 18.00 часа е празничният концерт на Обединена школа по изкуствата към НЧ „Иван Вазов 1872“. На 16 декември 2014 г. е „Коледната музикална приказка“, продукция на учениците от класа по пиано при ОШИ към НЧ „Иван Вазов 1872“. Коледният базар с томбола ще е на 19 декември 2014 г. от 10.30 часа на Общинския пазар. На 25 декември 2014 г. от 10.30 часа на пл. „Йордан Радичков” празничната програма предвижда коледно парти за деца. Празничният концерт на група за стари градски песни „Сладък спомен” е на 26 декември 2014 г. от 18.00 часа в ДЦ „Камбанка”. На 31 декември срещу 1 януари от 00.30 часа е Новогодишното веселие с участието на Берковската духова музика, Гуна Иванова , вино и заря на пл. „Йордан Радичков”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДАРИ НАД 40 ЗАГЛАВИЯ ОТ ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НЛН „ЙОРДАН РАДИЧКОВ“ НА ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА

Библиотека „Йордан Радичков“ – Берковица, която носи името на писателя, ще радва своите читатели с над 40 нови заглавия на

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Връчване на приза за европейски етикет и добро управление на Кмата - Димитранка Каменова
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОЛУЧИ КРИСТАЛЕН ПРИЗ И ЕВРОПЕЙСКИ ЕТИКЕТ ЗА ИНОВАЦИИ И ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ НА МЕСТНО НИВО

„Тази награда е признание за добрата екипна работа на администрацията и стимул да надграждаме постигнатото. Независимо от трудните времена, в

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.