Актуални Новини, Новини

ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКАТА МАРТИ!

Едно малко слънчице иска да продължи да грее, за да има щастливо детство и възможността да порасне, да продължи да бъде чудото на своите родители и на всички нас! Да помогнем на малката Марти, която има нужда от Вас и Вашата помощ! Както сегашната ситуация, в която се намира страната ни, ни учи на самодисциплина и смирение, така и Марти ни учи на борбеност, себеотдаване, вяра, любов!

Момиченцето се ражда на 13.09.2019 г. едва 2080 грама. Скоро става ясно, че страда от чернодробна недостатъчност. В Турция са направени две операции, които да предотвратят чернодробната трансплантация. За съжаление, очакваният резултат не е налице и тази тежка интервенция ще трябва да бъде направена в следващите шест месеца , за да живее Марти. Поради настъпилата криза в световен мащаб, офертата от страна на германската болница се бави, както и възможността да се направят изследвания на потенциалния донор. От известно време Марти получава гъбични инфекции, но родителите успяват да овладяват състоянието й. Надеждата е състоянието ѝ да се задържи стабилно до получаване на окончателната оферта от болницата и събирането на средствата. Към 22.03.2020 година събраната сума по сметките е около 195 000 лв. , а необходимата сума е 270 000 евро , която е непосилна за едно семейство.

Нека се обединим и да покажем, че Ние, българите, сме ГОЛЕМИ ЧОВЕЦИ! Нека докажем ,че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Настъпилите тежки времена по – скоро ни „затварят в черупките“, но сега БОГ иска да види у нас точно обратното – как не сме егоисти, как можем да изпитваме емпатия, как подкрепяме най-уязвимите, какво носим в сърцата си и защо заслужаваме опрощение !

Да отворим сърцата си и да помогнем на едно семейство да бъде щастливо!

❤️ ДАРИ и СПОДЕЛИ ❤️ МАРТИ ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ ❤️

Дарителска банкова сметка в ОББ:

BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG97UBBS80021090843440

Бенефициент:
Мартина Емилова Младенова

⬇️ ЗА ДИРЕКТНО ДАРЕНИЕ ⬇️ Линк към HELPKARMA ⬇️
https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-marti-918