Актуални Новини, Новини

ДЕТСКА ГРАДИНА „МАЛИНА“ – БЕРКОВИЦА ОФИЦИАЛНО ОТКРИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Празнична атмосфера в ДГ "Малина"

Първият учебен ден е вълнуващ не само за учениците, но и за децата от детските градини. Те с трепет очакват деня, в който за първи път ще прекрачат прага на родното училище и ще чуят гласа на школския звънец.
Ето защо 15 септември е чакан и от малчуганите в детските заведения. Бурна радост, весели усмивки, хубаво настроение и положителни емоции съпътстваха бъдещите ученици от детска градина „Малина“ в този най-тържествен ден за българското образование.
Гости на тържеството бяха Спаска Георгиева – Зам.-кмет на Община Берковица и служители от Общинска администрация – Берковица, които поднесоха поздравителен адрес от кмета на Община Берковица Димитранка Каменова по повод 15 септември и играчки за децата. Госпожа Георгиева поздрави подрастващите за празника и им пожела здраве и весели игри. На учителите творчески заряд и позитивизъм.
Отец Захарий извърши тържествен водосвет за благоденствие, а директорът на детската градина Тодорка Йорданова пожела на децата здраве и много успехи по стълбицата на знанието и сполука и късмет на всички присъстващи.