Актуални Новини, Новини

ДИРЕКЦИЯ „БЮРО ПО ТРУДА” БЕРКОВИЦА ПРОВЕЖДА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА КОНСУЛТАЦИИ НА БИЗНЕСА ЗА „НОВИТЕ МЕРКИ ПО ВАША МЯРКА”

Агенцията по заетостта започва поредица от събития, които са част от национална информационна кампания на открито за бизнеса „Новите мерки по Ваша мярка”.

Днес, 21.07.2020 година, Кметът на Община Берковица Димитранка Каменова посети шатрата на Агенцията по заетостта, позиционирана на пл. „Йордан Радичков” в гр. Берковица. В днешният ден, до 16:00 часа, Дирекция „Бюро по труда” Берковица посрещa работодатели на открито, за да отговорят на техните въпроси за новите антикризисни мерки, които предлага Агенцията. Целта е бърза и оперативна подкрепа за бизнеса в условията на ограничения, наложени с въведената извънредна обстановка по повод разпространението на COVID-19. На 23 юли 2020 година Дирекция „Бюро по труда” Берковица ще проведе информационната кампания в гр. Вършец на бул. „България” №10.

В шатрата на Агенцията по заетостта търсещите работа и работодателите, засегнати от кризата, получават изчерпателна информация за услугите, които предлагат бюрата по труда, заедно с различните актуални възможности за финансово подпомагане на дейността им. Така те са максимално улеснени в избора на точната мярка и точният подход за бързо възстановяване. Експертите от бюрата по труда са готови да отговарят на въпроси, да консултират и да дават насоки, за да могат възможно най-голям брой представители на бизнеса и търсещи работа да се възползват от подкрепата на държавата.

watermarked-DSC00378watermarked-DSC00379