Актуални Новини, Новини

„ДОБРИЯТ ДОКТОР“ – СТРАХОТНИ АКТЬОРИ, НЕВЕРОЯТНА ПУБЛИКА, ПРЕКРАСЕН СПЕКТАКЪЛ

   Пиесата „Добрият доктор” от Нийл Саймън  беше представена за първи път пред зрителите в Народно Читалище "ИВАН ВАЗОВ 1872" Берковица. Режисьор на спектакъла е Цветан Иванов - Нести започнал театралния си път от нашето читалище.
   Великолепните актьори – Йосиф Йосифов, Анастас Павлов, Красимир Георгиев, Георги Гелов, Димитър Радомиров, Таня Йонова, Нина Петрова, Антоанета Кирова и Дафинка Стефанова, демонстрираха действително преживени емоции и страсти, които много силно въздействаха на публиката.
   Постановката е съвременен прочит на Чехов, интерпретиран от Саймън, а зрителите станаха свидетели на една пъстра и необичайна палитра от образи, които актьорите представиха с вдъхновение.
   Публиката награди актьорите с бурни аплодисменти. Режисьорът на спектакъла Цветан Иванов сподели, че тази творческа вечер е и в памет на един от най-талантливите самодейци Антон Младенов, за който всички си спомнят с добро.

Артистите получиха кошница с цветя и поздравителен адрес от кмета на Община Берковица Радослав Найденов в който се казва:
 „Гордеем се, че всичко това се случва в нашата, родна Берковица, което е и голям шанс за местните жители да се докоснат да голямото Ви изкуство!  Пожелавам Ви нови вдъхновения и вълнуващи мигове, които истински да изживеете на сцената! Не спирайте да творите и вярваме, че най-големите Ви награди тепърва предстоят! Нека Ви виждаме по-често на наша сцена!“