Актуални Новини, Новини

ДЯДО КОЛЕДА ИЗПРАТИ ПОДАРЪЦИ В ДГ „МАЛИНА“

Поздравления за Дядо Коледа в ДГ "Малина" и пълна маса с храна

Децата от група „Маргаритка“ в ДГ „Малина“ отбелязаха днес, 16.12.2021 година, с магично Коледно тържество предстоящите коледни и новогодишни празници.
Малчуганите представиха тематична коледна програма с прекрасно изпълнени от тях стихове и песни, изцяло вдъхновени от коледния дух.
Децата, едно след друго, украсиха елхата с красиви коледни играчки и с много вълнение поставиха парички за късмет в празничната погача.

Дядо Коледа ела, пак при нашите деца.
И подаръци ни дай, че послушни бяхме знай.
Знаем от далеч си ти, но играчките вземи.
И с елените в завчас, бързичко ела при нас.

Дядо Коледа беше изпратил подарък за всяко дете, но поради своята ангажираност и невъзможност да посети лично „маргаритките“, той беше пуснал даровете през комина и на сутринта учителите ги бяха намерили. За да не останат разочаровани децата от отсъствието на добрия дядо, той бе изпратил и поръчал на своя внук Марио да ги раздаде на децата.
Трепетно очакване настана при поднасянето на подаръците, голяма радост бе при отварянето им. Възгласите на децата и щастливите им усмивки бе доказателство, че мисията на Дядо Коледа е изпълнена.

Специални гости на тържеството бяха Спаска Георгиева – Зам.-кмет на Община Берковица и Венета Асенова – Главен експерт „Образование“ в Община Берковица.

Поздравления за учителите, които бяха вложили много любов, творческа страст и креативно мислене при подготовката на Коледното тържество!