Актуални Новини

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ОТ ГЕРБ/ЕНП ЕВА МАЙДЕЛ ИЗРАЗИ ПОДКРЕПА И ЖЕЛАНИЕ ЗА БЪДЕЩА РАБОТА В ЕКИП С КМЕТА НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА

Кметът на Община Берковица г-жа Димитранка Каменова получи поредното поздравление и подкрепа от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел. Наскоро г-жа Майдел откри Европейски информационен офис в Монтана , в който, както споделя тя в поздравителния си адрес до г-жа Каменова: „…ще имаме възможност да работим в екип за в бъдеще.“  През настоящия мандат в Европейския парламент Ева Майдел се е ангажирала да направи така, че Европа да достигне до всеки регион, до всеки дом – не само като еврофондове, а и като усещане за принадлежност и сигурност. Това, смята тя, ще го постигне именно чрез Европейския информационен офис. Надеждата й е с гражданите, институциите и бизнеса да осъществяват смислени и полезни инициативи в сферата на образованието, предприемачеството и технологиите.

Евродепутатът г-жа Ева Майдел е убедена, че гражданите на Берковица са направили най-добрия избор за своя град и вярва, че г-жа Димитранка Каменова категорично ще оправдае тяхното доверие.