Актуални Новини, Новини

ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО ПРИЛОЖНО КОЛОЕЗДЕНЕ

Община Берковица

На 19.11.2021 г. за пръв път в историята на Европейските първенства по Приложно колоездене, състезанието ще бъде онлайн.
По програма, то бе определено да се проведе в Хърватска, но поради влошаване на ситуацията свързана с Covid 19, ще бъде с домакин СБА гр. София, чрез директно включване.
Ще бъде изцяло на теория и ще включва решаване на изпитна листовка, логически задачи, пъзел и задачи свързани с управление в градска среда във вид на компютърна игра, при спазване на правилата за безопасност.
Националният отбор на България се състои от шестима състезатели – три момичета и три момчета от различните клубове в страната, показали най-добри резултати през състезателната 2021 г.
За наша радост от берковския клуб са избрани Спасияна Желязкова, Гергана Кръстева и Мартин Илиев. Останалите три деца са от клубовете на гр. Силистра, гр. Етрополе и с. Челопеч.

Въпреки усложнената обстановка, състезателите се готвят сериозно и отговорно, за да защитят името на града ни и на България. Взети са необходимите противоепидемични мерки.
Пожелаваме им достойно представяне!