АКТУАЛНО

ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ПРОЕКТ НА ОБЩИНИТЕ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ

IMG_89762013На 28.10.2014 г. в конферентната зала на СПА хотел „Съни гардън” в град Вършец се състоя заключителната пресконференция за представяне пред обществеността на постигнатите резултати по проект No BG161PO001/3.2 – 02/2011/022 „Подкрепа за развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на териториална дестинация – общини Вършец, Берковица и Годеч”.
На събитието присъстваха кметът на общината инж. Иван Лазаров, секретарят на общината инж. Даниела Тодорова, зам. кметът на община Берковица Радослав Найденов, общински съветници, екипът по проекта, представители на регионални и местни медии, представители на общинските администрации на общините – партньори, хотелиери.

закл.прескИзпълнителят на основната дейност „Рекламни и маркетингови даености”, както и дейностите за информация и публичност в рамките на проекта ДЗЗД „Моби-2 Експрес” беше представен от г-н Найден Николов, управител на фирма „Моби 2”
Проектът е финансиран от Оперативна програма “Регионално развитие 2007-2013”, Приоритетна ос 3: „Устойчиво развитие на туризма”, Oперация 3.2: „Развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG161PO001/3.2-02/2011 „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите”, Бюджетна линия: BG161PO001/3.2-02/2011.
Общата стойност на проекта е 431 240 лева по договор, като безвъзмездната финансова помощ от Програмата е 95 % и 5 % е финансовото съучастие на трите партньорски общини – Вършец, Берковица и Годеч.
След проведени тръжни процедури стойността на проекта се редуцира до 320 048,43 лева.
Схемата се основава на принципите на партньорство и регионален подход, като за целите на формиране на общ туристически район са формирани партньорства между минимум 3 общини със сходни туристически характеристики.
Бяха отчетени постигнатите резултати по основните дейности от проекта: Разработване на нови туристически пакети в рамките на туристически район на територията на трите общини; Рекламни и маркетингови дейности; Участие в международни и национални туристически изложения; Изследване въздействието на маркетинговите и рекламни дейности; Експедиентско пътуване на туроператори и журналисти; Организиране на туристически форум.
Очакваните резултати от реализирането на проектните дейности са:

 Нарастване на информираността на туристите в резултат на реализирания маркетинг на туристическия продукт;
 Нарастване на информираността на туроператорите в резултат на реализирания маркетинг на туристическия продукт.

Този документ е създаден в рамките на проект № BG161PO001/3.2-02/2011/022 „Подкрепа за развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на териториална дестинация – общини Вършец, Берковица и Годеч”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г., съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от община Вършец и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Поздравителен адрес по повод 21 ноември-ден на християнското семейство
Актуални Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ПО ПОВОД 21 НОЕМВРИ – ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО И ХРИСТИЯНСКАТА МЛАДЕЖ

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, Днес почитаме Въведение Богородично – Ден на християнското семейство. На този светъл ден се обръщам към вас с

ВИЖТЕ ОЩЕ »

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-167 (1) от 07.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 128,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
кмет берковица
Актуални Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ПО ПОВОД НИКУЛДЕН

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,СКЪПИ ИМЕНИЦИ,БАНКЕРИ, МОРЯЦИ, ТЪРГОВЦИ, Днес отбелязваме един от най-големите християнски празници – Денят на Св. Николай Мирликийски Чудотворец, покровител

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.