АКТУАЛНО

ЗАПОЧНА МАЩАБНО ПОЧИСТВАНЕ НА ГРОБИЩНИЯ ПАРК В ГРАД БЕРКОВИЦА

„Обредни дейности” ЕООД гр. Берковица започна мащабно почистване на гробищния парк в град Берковица. Почистването се извършва с подкрепата на наетите лица по Регионалната програма за заетост в община Берковица. Активно се извършват комунално – битови дейности по почистване, отстраняване на растителност и на дървесни видове, премахване на рушащи се и създаващи предпоставка за инциденти сгради. През изминалите 2 седмици са извозени над 60 камиона с отстранени клони и храсти, строителни отпадъци, разрушена е опасна постройка. Предстои почистване, изравняване и насипване с пръст на нов парцел, предвиден за нови гробни места. Предвижда се да бъдат възстановени и двете чешми, находящи се в парка. Акцията по благоустрояване на гробищния парк в града продължава. Много от гробните места не бяха почиствани с години, а това затрудняваше достъпа до други и дори възпрепятстваше берковчани да стигнат до местата за вечен покой на близките си.

Община Берковица призовава хората да почистват гробните места на близките си, както и да изхвърлят отпадъците на предназначените за това места.

watermarked-DSC03257watermarked-DSC03230

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-166 (4) от 05.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 129,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

Клуб на хората с увреждания – Берковица отбеляза подобаващо 3 декември – Международния ден на хората с увреждания „Добре дошли

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.