Актуални Новини, Новини

ЗАПОЧНА ТУРНИРЪТ ПО ФУТБОЛ НА МАЛКИ ВРАТИ

Днес, 07.05.2021 година, на стадион „Мрамор“ в гр. Берковица, започна турнирът по футбол на малки врати. Спортното събитие се провежда за втора поредна година в нашия град и е част от спортния календар на Община Берковица за 2021 година. Турнирът бе открит от зам.- кмета на Община Берковица Спаска Георгиева и председателя на Общински съвет – Берковица Деян Еленков, които приветстваха състезателите и гостите на събитието и пожелаха на всички участници успех в надпреварата. Цветостин Цветков и Петър Стоянов от Berkovitsa Sport Tournaments също поздравиха всички присъстващи и разясниха регламента за провеждането на състезанието.

В турнира участват 16 отбора, разпределени в 4 групи. Всеки отбор се състои от 6 състезатели. През първия етап от надпреварата отборите ще се състезават на принципа „всеки срещу всеки” в своята група, като първите два отбора от всяка група ще продължат в следващия етап. Финалните срещи и награждаването ще се състоят на 09.05.2021 година (неделя) на стадион „Мрамор“.

Основната цел на футболния турнир „Берковица къп 2021“ е да популяризира футболната игра и да повиши спортната култура в региона.

„Берковица къп 2021“ ще бъде истински спортен празник в града ни!

Каним всички любители на футбола да се присъединят към него и да се докоснат до футболната магия.

футбол на малки врати (1) футбол на малки врати (3)футбол на малки врати (4)