АКТУАЛНО

ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

На 8 декември 2017 г. в Заседателната зала на ОбА-Берковица се проведе извънредно заседание на Общински съвет. Присъстваха 14 съветници, които разгледаха и приеха следните докладни:

– Докладна, относно одобряване ОУП на Община Берковица фаза окончателен проект; – Проектът за Общ устройствен план на Община Берковица е с 3-годишна история, каза кметът инж. Милчо Доцов. Той допълни, че по закон всички общини трябва да имат ОУП и администрацията е направила всички съгласувания и сега е на финалния етап.

– Докладна, относно определяне на представител на Община Берковица, който да бъде включен в Областната комисия за изработване на Областна здравна карта на област Монтана; – Общински съвет прие зам.-кметът Радослав Найденов да бъде представителя на общината, който да бъде включен в комисията по изработването на Областната здравна карта.

– Докладна, относно корекция на капиталови разходи, съгласно чл.52 от ЗДБРБ за 2017 година и чл.124, ал.3 от Закона за Публичните финанси;

– Докладна, относно осигуряване на допълнително финансиране по проект Пътешествие: „Съвместни ресурси и инициативи, посветени на околната среда“ на град Банеаса, област Констанца, Румъния по Програма за трансгранично сътрудничество Interreg V-A Romania – Bulgaria 2014-2020. – Общински съвет взе решение 4 432 евро да е собственият принос на Община Берковица за реализацията на проекта.

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДАРИ НАД 40 ЗАГЛАВИЯ ОТ ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НЛН „ЙОРДАН РАДИЧКОВ“ НА ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА

Библиотека „Йордан Радичков“ – Берковица, която носи името на писателя, ще радва своите читатели с над 40 нови заглавия на

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Връчване на приза за европейски етикет и добро управление на Кмата - Димитранка Каменова
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОЛУЧИ КРИСТАЛЕН ПРИЗ И ЕВРОПЕЙСКИ ЕТИКЕТ ЗА ИНОВАЦИИ И ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ НА МЕСТНО НИВО

„Тази награда е признание за добрата екипна работа на администрацията и стимул да надграждаме постигнатото. Независимо от трудните времена, в

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.