Актуални Новини

ИЗВЪРШВАНЕ НА ДИАГНОСТИКА С МЕТОДИТЕ НА КВАНТОВАТА МЕДИЦИНА

Заповядайте на 01 и 02 октомври през целия ден ще се извършват диагностики в залата на Общински съвет в сградата на ОбА-Берковица.

МЕТОДЪТ НА КВАНТОВИЯ АНАЛИЗ Е БЪРЗ, СЪВРЕМЕНЕН МЕТОД, КОЙТО ДАВА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕТО НА НАШЕТО ТЯЛО, КОЕТО Е ПРЕДИ ВИДИМИТЕ ПРОЯВИ НА ПРИЗНАЦИТЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕ.

ТОЙ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОЦЕНЯВА КАТО СРЕДСТВО ЗА ДИАГНОСТИКА И ПРЕВЕНЦИЯ ЗА ЗДРАВЕТО.

Диагностиката на целия организъм се извършва с високотехнологичен Магнитен анализатор с квантов резонанс (БиоСкенер). Само чрез задържане на сензор в ръка, на базата на електромагнитните вълни, уредът показва как функционират нашите органи и системи, липсата на микроелементи – витамини и минерали. Той определя състоянието на над 100 показателя за нашето здраве.

След диагностиката се изготвя персонална програма за балансиране на липсите в тялото, съобразена с нуждите и възможностите на клиента. Програмата включва от 3 до 7 продукта.

ЦЕНИ:

Вариант 1: 40 лв – Включва диагностика + препоръки с висококачествени органични продукти на Световна марка и ваучер за отстъпка при закупуване на целия пакет продукти в рамките на 7 дни след диагностиката. Отстъпката може да бъде от 5 до 10 % в зависимост от избрания пакет

Вариант 2: 80 лв – Включва диагностика 20 лв + 60 лв закупуване на продукт по избор според нуждите + препоръки с висококачествени органични продукти на Световна марка и ваучерр за отстъпка при закупуване на целия пакет от останалите продукти в рамките на 7 дни след диагностиката. Отстъпката може да бъде от 5 до 10 % в зависимост от избрания пакет.

Вариант ВИП КЛИЕНТ: Включва БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА + анализ + изготвяне на цялостно решение за здравословните проблеми с висококачествени органични продукти на Световна марка  + закупуване на пакет продукти от препоръчаните според нуждите на стойност 400 лв. + месечна грижа за клиента.

Продължителност- 60 мин.

Телефон за връзка за записване:0886838031