АКТУАЛНО

КЛУБ ПО ТЕНИС НА МАСА “СТАЛИА”

град: Берковица
мобилен: 0897 992 099
е-майл: laskom@abv.bg
Клубът е създаден през август 2009 от група ентусиасти от Берковица и Монтана. Основната ни цел е развитието и популяризирането на тениса на маса в Берковица. Към клуба вече има създадена школа за работа с деца, която се радва на доста голям интерес, с повече от 20 деца. Отделно от това има и голяма група любители (около 15-тина тенисисти) и едно ядро от по-напреднали играчи.
Отборът се състезава в Б републиканска група, където се представя доста сполучливо и е един от фаворитите за класиране в А група.
Клубът използва част от спортната зала в Берковица, където са разположени три маса, които са на разположение на всички членове. Все пак, приоритет е младежката школа, тъй като това ни е основната цел – развитие на спорта.
Клубът организира редовно турнири и е създадено своеобразно Гран При – схема от турнири, на които победителите получават точки за определяне на вътрешна ранклиста.
В клуба редовно тренират 12 деца на възраст от 6 до 14 годишна възраст. Всички деца са се запознали с тениса с откриването на клуба, така че все още не може да се говори за сериозни успехи, но за сметка на това напредват бързо.
С децата се работи, както групово, така и индивидуално, в зависимост от напредъка и възрастта им. За тях са осигурени всички необходими пособия за пълноценни тренировки и развитие на основните умения в тениса на маса.
В школата се работи, както за високи постижения в играта, така и за развитието на спорта.
Спортен клуб по тенис на маса Сталиа Берковица се състезава от дълги години в националните първенства, организирани от федерацията по тенис на маса. Най-доброто постижение на клуба е участие в А група за пет последователни сезона между 2009-а и 2013-а година. В момента клубът участва в Северозападната В група, като се намира на второ място във временното класиране и има реални шансове за покачване в Б група.
СКТМ Сталиа участва с успех и в Северозападната лига по тенис на маса, като от началото на първенството през 2006-а няма пропуснат сезон.
Състезателите на клуба редовно участват в индивидуалните първенства, организирани от Българската федерация по тенис на маса, както и в други големи състезания в цялата страна.
СКТМ Сталиа е и редовен организатор на турнири по тенис на маса. Всяка година Берковица е домакин на поне едно състезание от държавното първенство и турнир от сериите на СЗЛТМ. Освен това СКТМ Сталиа провежда и няколко редовни открити турнири по тенис на маса, в които участват почти всички от най-добрите състезатели в Северозападна България.
СКТМ Сталиа провежда тренировките и турнирите си в спортната зала в Берковица.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-94-00-3630 (5) от 27.02.2023 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 128,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
РЕДОВНО ГОДИШНО-ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ НА "ДРУЖЕСТВО НА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ" И ПК "КЛИСУРА"
Актуални Новини

ПРОВЕДЕ СЕ РЕДОВНО ГОДИШНО-ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ НА “ДРУЖЕСТВО НА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ” И ПК “КЛИСУРА” СЕЛО БЪРЗИЯ

На 16.03.2023 г. се проведе редовно годишно-отчетно събрание на “Дружество на хора с увреждания” и ПК “Клисура” село Бързия. На

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Бюджет (7) Кмет на Община Берковица (18) ЛПГ (7) МИГ Берковица и Годеч (6) Образование (41) Община Берковица (323) Общинска администрация-Берковица (26) Общински съвет-Берковица (23) Обява (12) Природни забележителности (21) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (15) ваканция&спа експо (7) детска градина (6) детски градини (7) дневен ред (8) заповед (9) заповеди на кмета (23) кмет берковица (8) кмет община берковица (8) конкурс (9) културни забележителности (16) общинска администрация (54) общински съвет - берковица (6) обява община берковица (6) обявление (58) основни училища (8) отдел строителство (15) поздравителен адрес (18) приложно колоездене (6) програми (6) проект (10) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (8) социални дейности (14) социални услуги (9) спорт (12) спортни клубове (11) съветници (8) съобщение (9) туризъм (32) услуги (13) училища в Община Берковица (7)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

СПИСЪК НА МАТЕРИАЛИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ РАЗГЛЕЖДАТ В КОМИСИИТЕ И НА СЕСИЯ НА ОбС – БЕРКОВИЦА НА 24.03.2023 г.

КОМИСИЯ ПО ИКОНОМИКА, ПРИВАТИЗАЦИЯ И ИНВЕСТИЦИОННА ПОЛИТИКА22 март 2023 г. /сряда/ – 14.00 часа 1.Докладна РД-92-00-2408 относно отчет за дейността

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Лого Община Берковица
Актуални Новини

ПРАВИЛА ЗА СЪБИРАНЕ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ “ВиК – БЕРКОВИЦА”

При наличие на натрупани задължения към дружеството, за неплатена изразходвана и отведена вода „ВиК Берковица” предлага на абонатите си споразумение

ВИЖТЕ ОЩЕ »
РЕДОВНО ГОДИШНО-ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ НА "ДРУЖЕСТВО НА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ" И ПК "КЛИСУРА"
Актуални Новини

ПРОВЕДЕ СЕ РЕДОВНО ГОДИШНО-ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ НА “ДРУЖЕСТВО НА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ” И ПК “КЛИСУРА” СЕЛО БЪРЗИЯ

На 16.03.2023 г. се проведе редовно годишно-отчетно събрание на “Дружество на хора с увреждания” и ПК “Клисура” село Бързия. На

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.