АКТУАЛНО

КМЕТЪТ ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА БЕШЕ ОФИЦИАЛЕН ГОСТ НА СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ПЛАНИНСКО БЯГАНЕ И КОЛОЕЗДЕНЕ В ОБЩИНА ДРАГОМАН

Община Драгоман проведе 11-то издание на „Байк и Рън за Чепън“ 2022 г. – традиционното състезание за планинско бягане и колоездене, превърнало се в едно от най-мащабните за България и Балканския полуостров.
Официални гости на събитието бяха кметът на Община Берковица Димитранка Каменова, председателят на ОбС – Цариброд, Република Сърбия Зоран Джуров, директорът на Областен съвет на БЧК Росен Василев, зам.- кметът на Община Годеч Надя Сотирова, Добромир Лазаров – Гл. специалист „Спорт“ в Община Божурище Андрей Ралев и Симеон Рангелов – СДП „Балкани“. Организатори на състезанието са Община Драгоман, магазини „Стената“ и Българската асоциация за алтернативен туризъм“ (БААТ). За първи път тази година в надпреварата бе включена и дисциплината Е-байк (електрически велосипеди). Останалите дисциплини са Хоби Байк 44 км., Хоби Байк 23 км., Дуатлон 23+23 км. и Бегачи – 12, 23, 30 и 44 км. Най-възрастният участник в състезанието бе 75-годишният Васил Грозев, който се включва за поредна година в „Байк и Рън за Чепън“ – бягане 23 км. и показа отлична форма. Сред състезателите в същата дисциплина бе и тв-водещият Део, който неотдавна избяга от шума и суматохата на големия град и избра да живее природосъобразно и спокойно в Годеч. Над 600 участници и около 100 деца, състезаващи се в една или в повече от една дисциплини се включиха в 11-то издание на състезанието.
За тези 11 години състезанието се превърна в едно от най-дългоочакваните спортно-туристически събития не само от колоездачи и бегачи, но и от всички загрижени за опазването на природата и биоразнообразието.

Допълнителна информация за събитието тук https://bit.ly/3gadV7s

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДАРИ НАД 40 ЗАГЛАВИЯ ОТ ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НЛН „ЙОРДАН РАДИЧКОВ“ НА ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА

Библиотека „Йордан Радичков“ – Берковица, която носи името на писателя, ще радва своите читатели с над 40 нови заглавия на

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Връчване на приза за европейски етикет и добро управление на Кмата - Димитранка Каменова
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОЛУЧИ КРИСТАЛЕН ПРИЗ И ЕВРОПЕЙСКИ ЕТИКЕТ ЗА ИНОВАЦИИ И ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ НА МЕСТНО НИВО

„Тази награда е признание за добрата екипна работа на администрацията и стимул да надграждаме постигнатото. Независимо от трудните времена, в

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.