АКТУАЛНО

КМЕТЪТ ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА С МОЛБА ДО АПТЕКИТЕ В ГРАДА ЗА ДЕНОНОЩЕН ДОСТЪП ДО ЛЕКАРСТВА ЗА ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

Община Берковица

Предвид създалата се епидемична обстановка и нарастващият брой на заболелите от COVID-19 се налага да се осигури оптимален достъп до медикаменти на жителите на община Берковица.
На 26.01.2022 година кметът Димитранка Каменова изпрати писмо до управителите на аптека „Амбра“, ул. “Александровска“ № 3, аптека „Диана“, ул. “Александровска“ № 28, аптека „Марешки“, ул. “Николаевска“, бл.8, аптека „Медиком“, ул. “Александровска“ № 68 с молба при възможност и проявен интерес от тяхна страна да се предприемат общи действия за осигуряване на денонощен достъп до лекарства на жителите на община Берковица или своевременно, горепосочените, да окажат съдействие за поставянето на вендинг автомат за продажба на лекарства, които не се отпускат с рецепта от лекар.
Управителите на съответните аптеки следва в 7-дневен срок от получаване на писмото да уведомят за решението си в Център за административно обслужване – ЦАО, партер, или в стая 117, ет. 1 в Общинска администрация – Берковица.
Предвид бързото разпространение на Omicron и високата заболеваемост следва да работим в ползотворно сътрудничество, още по-единни, ориентирани към една единствена цел – успешно справяне с пандемията от COVID-19.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Лого - Община Берковица
Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА НАПОМНЯ, ЧЕ СРОКЪТ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КЛАДЕНЦИ ИЗТИЧА НА 28 НОЕМВРИ 2022 г.

Уведомяваме, че крайният срок за регистриране на кладенци и сондажи наближава. До 28 ноември 2022 година собствениците на водовземни съоръжения

ВИЖТЕ ОЩЕ »

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-166 (4) от 05.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 129,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

Клуб на хората с увреждания – Берковица отбеляза подобаващо 3 декември – Международния ден на хората с увреждания „Добре дошли

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.