Актуални Новини

КМЕТЪТ ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА С НАЦИОНАЛНАТА НАГРАДА „СОЦИАЛЕН КМЕТ – ПАРТНЬОР‘ ЗА 2013

Кметът на община Берковица  Димитранка Каменова бе удостоена с наградата на Синдиката на българските учители „Социален кмет –партньор” за 2013 година. Призът й  бе връчен на тържествена церемония, която се състоя в петък в столичния Парк хотел „Москва”.  Димитранка Каменова получи високата награда лично от председателя на синдиката Янка Такева и председателя на Европейския синдикален комитет по образование Мартин Ромер. Кметът на община Берковица  бе номинирана за „Социален кмет-партньор” от Синдиката на българските учители към КНСБ Берковица.  Номинацията е следствие от повишената ефективност на работата в социалната сфера и подобрената комуникация между кмета и синдиката.

На тържествената церемония кметът Каменова благодари за приза и доверието, оказано  от Синдиката на българските учители. „Наградата „Синдикален партньор- кмет“ за 2013 г. е признание за работата на моя екип, но и задължение за нейното подобряване. Надявам се догодина отново да се срещнем тук с всички вас.“ Госпожа Каменова благодари  за разбирателството и добрата работа на г-н Алеко Куньов  председател на Синдиката на Българските учители в общината.

Сред официалните лица на церемонията бяха председателят на Европейския синдикален комитет по образование Мартин Ромер, председателят на синдиката Янка Такева, представители на държавната власт, политици, образователни дейци, учени, учители и гости.