Актуални Новини

КМЕТЪТ ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО РС ПБЗН – БЕРКОВИЦА ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА ПОЖАРНИКАРИТЕ

logoПредседателят на Общински съвет Иван Кирилов  и кметът инж. Милчо Доцов изпратиха поздравителен адрес до Началника на РС  ПБЗН-БЕРКОВИЦА гл. инспектор  ЦВЕТАН ДИМИТРОВ по повод професионалния празник на пожарникарите.

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

УВАЖАЕМИ  Г-Н ДИМИТРОВ,

ДРАГИ ПОЖАРНИКАРИ,

 

Пожарното дело в България има богата история и достижения, сравними в много отношения с развитите европейски страни. Редица поколения са дали своя принос за просперитета на пожарната сигурност като гаранция за ефективна борба с огнената стихия.

Служителите на РС ПБЗН в Берковица също могат да се похвалят с постигнати много добри резултати  при предотвратяване на пожарите и ликвидирането им в заварени граници с минимални загуби на територията на цялата община.

Благодаря Ви за проявения висок професионализъм, мъжество и самоотверженост при потушаване на възникналите  пожари и осигуряване на пожарната безопасност на населението. Вярвам, че и занапред ще продължи добрата работа и взаимодействие между органите на пожарната безопасност и местната власт. Пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве, лично щастие и успехи в тази отговорна и трудна задача – опазване живота и здравето на хората и материалните ценности на населението.

Честит професионален празник служители  на

РС ПБЗН – Берковица !

 

 

ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ

Кмет на Община Берковица

 

ИВАН КИРИЛОВ

Председател на ОбС – Берковица