Актуални Новини

КМЕТЪТ ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО РУ НА МВР-БЕРКОВИЦА ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ

Председателят на Общински съвет д-р Илиян Тимчев  и кметът инж. Милчо Доцов изпратиха поздравителен адрес до Началника на РУ на МВР-Берковица гл. инспектор Бисер Йончев по повод професионалния празник на полицията – 8 ноември.

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

УВАЖАЕМИ Г-Н ЙОНЧЕВ,

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА РУ НА МВР – БЕРКОВИЦА,

 

Поздравяваме Ви по случай Деня на Свети Архангел Михаил, който е обявен за професионален  празник на българската полиция.

Във време, когато спокойствието е ценност за обществото, е важно да се знае, че има хора, които всекидневно правят жертви в името на реда, сигурността и закона.            Гражданите очакват от Вас закрила и справедливост, а за да го постигнете  са необходими мотивирани, честни, самоотвержени служители, за които честта на професията стои на първо място. Убедени сме, че служителите на РУ на МВР – Берковица  в пълна степен притежават тези качества и сме горди, че всички    Вие безрезервно и всеотдайно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки понякога семействата и личното си удобство.

Изразяваме своето уважение към Вас като Ви желаем  силен дух и непоклатима воля, здраве, благополучие и много човешка топлина!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

С уважение,

 

Инж. Милчо Доцов

Кмет на Община Берковица

 

Д-р Илиян Тимчев

Председател на ОбС-Берковица