Актуални Новини

КМЕТЪТ ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА РЕМОНТА НА ДГ“ЗВЪНЧЕ“

„Очаквам до 15 септември напълно готови да станат 4-те групи на детската градина, а до 3 септември кухненския блок .“ Това каза по време на инспектиращата проверката на обекта кметът инж. Милчо Доцов. Заедно с него бяха и зам.-кметът Радослав Найденов и ръководителят на проекта инж. Мая Горанова.

Загрижен от факта, че наближава новата учебна година,  кметът посети ДГ „Звънче“, за да се увери лично как върви ремонта по проекта за енергийна ефективност. По време на визитата той настоя строителите  приоритетно да работят във вътрешните помещения / кухня и крило с 4 групи/ , за да бъде осигурено нормално стартиране на учебната година за децата.

Техническият ръководител на обекта увери кмета, че фирмата-изпълнител ще спази поставените от инж. Доцов срокове. Той обеща, че ще увеличи броя на работниците във вътрешните помещения и ще ускори работата.

В периода до 15 септември предстоят нови проверки на изпълнението.

Тази учебна година ДГ ‚Звънче“ ще посрещне своите най-малки възпитаници с чисто ново – оборудване – легла, матраци, шкафчета и т.н. Лично директорката на детското заведение г-жа Анелия Якимова показа на кмета новите придобивки, които вече са доставени.