Актуални Новини

КМЕТЪТ ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ ОТНОВО С ПРИЗНАНИЕ ОТ СБА

IMG_1563За поредна година кметът инж. Милчо Доцов получи благодарности и признание от СБА за подкрепа на приложното колоездене. Днес той посрещна в кабинета си председателят  на Национално движение „Приложно колоездене“ Светослав Кръстев и участниците в националния лагер-сбор по приложно колоездене. Сред тях бяха и Цветана Петкова, Вячеслав Трендафилов, Любомир Лазаров-председател на СБА-Ботевград, Борис Христов-председател на СБА-Монтана и Минко Павлов от гр. Първомай.

През 2017 г. инж. Милчо Доцов бе един от тримата градоначалници в IMG_1565страната,  отличени с почетния знак на СБА за принос в развитието на приложното колоездене и подкрепа на младото поколение. Берковица над 20 години е домакин на националния лагер сбор по приложно колоездене.

На срещата със състезателите кметът ги поздрави и подчерта, че очаква един добър отбор, който да представи достойно България на Европейското първенство. Инж. Доцов подари на всяко дете книгата „Ние, Врабчетата“ на любимия му ненадминат майстор на словото и наш земляк Йордан Радичков. Градоначалникът за пореден път заяви пълната си на отбора по Приложно колоездене.