Актуални Новини

КМЕТЪТ ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ ПОСРЕЩНА ШАМПИОНИТЕ НА БЕРКОВИЦА В КАБИНЕТА СИ

IMG_2625Завърши състезателната година за отборите по Приложно колоездене на Община Берковица. За поредна година са най-добри и при двете възрастови групи, което им позволи да спечелят преходната купа за комплексен победител. Кметът на Община Берковица инж. Милчо Доцов посрещна „Шампионите на Берковица“, както ги нарече той, в кабинета си. Инж. Доцов се обърна към тях с думите“ „ Вие, деца, сте шампионите на Берковица, България и света. Непрекъснато ни радвате с победи, призови места и купи. Вашите завоевания ще посрещат и гостите на общината, защото купите ви ще бъдат пoставни на видно място в общината.“ По време на срещата колоездачите представиха IMG_2629заслужените 11 купи от своите състезания. Те за пореден път доказаха, че са отличници и с право заемат заслуженото първо място в отборното класиране. Колоездачи и треньори изказаха своята огромна благодарност към ръководството на общината и кмета инж. Доцов, за цялата помощ, която са получили по време на шестнадесетгодишното съществуване на отбора.

Няма как да не споменем, че берковските състезатели показаха завидни умения. При тях основните принципи са приемственост и постоянство. Сред присъстващите на срещата бяха: републиканските шампиони Ралица Каменова и  Румен Григоров, Йоана Трендафилова с второ място, Крис с четвърто място, Алекс Митов с четвърто място, Петър Витанов с второ място и Валери Томиславова, Георги Яврийски и Свилен Клименко с трето място.

Г-жа Петкова сподели, че всички постигнати успехи не биха могли да се реализират без подкрепата на инж. Милчо Доцов – Кмет на Община Берковица. Инж. Доцов, за пореден път заяви пълно съдействие, както от своя страна, така и от страна на Община Берковица, за развитието на Приложното колоездене. Кметът не пропусна да поздрави и благодари на неуморните треньори на децата – Цветана Петкова и Вячеслав Трендафилов. Инж. Доцов сподели още, че за година общината харчи около 160 000 – 170 000 лева са спорта. Той изрази готовност и за създаване на клуб на младежите заедно с Младежкия общински съвет.

В края на срещата инж. Милчо Доцов получи златен медат, специално подарен му от Светослав Кръстев-Председател на Националното движение по приложно колоездене към СБА-София.