Актуални Новини

КМЕТЪТ ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ ПОЧЕТЕ 90-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЯР ИВАН ВОЙКОВ

IMG_097890-годишен юбилей посрещна днес учителят Иван Войков. Празненството, което бе организирано в пенсионерски клуб „Берковски кестен“  бе много радостна изненада за юбиляра. Той признава, че е трогнат от вниманието и щастлив, че може отново да види свои стари приятели. Иван Войков е първият учител на кмета инж. Милчо Доцов. Поздравителният адрес и подаръкът бяха поднесени от зам.-кметът Радослав Найденов, който бе гост на събитието.

„ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

IMG_0975УВАЖАЕМИ  ДРУГАРЮ ВОЙКОВ,

УЧИТЕЛЮ,

В деня на забележителната Ви годишнина приемете моите поздравления – от все сърце и със синовна обич!

Позволете ми да засвидетелствам своето уважение към Вашия достоен жизнен път, изпълнен с отговорност и всеотдайност към обществото и семейството!

Благодаря Ви за благородния и всеотдаен учителски труд и хилядите подготвени ученици от Вас!

90 години е една достолепна възраст, когато човек е достигнал един голям връх, и от там като на длан вижда целия си живот.

Желая Ви още дълги години да се радвате на обичта и уважението на своите близки, ученици, приятели и роднини, защото именно тези непреходни ценности, а не броят на отлетелите години, са истинското мерило за човешкия живот!

Пожелавам Ви здраве и бодър дух!

Честит празник!“

 

Инж. Милчо Доцов

Кмет на Община Берковица

 

Днес, освен пожеланията за още много години щастие, 90-годишният Иван Войков получи и почетен плакет от Пенскионерски клуб „Берковски кестен“.