Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА В ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ ЗА ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА 100 – ГОДИШНИНАТА НА ГИМНАЗИЯ “Д-Р ИВАН ПАНОВ”

На 24.10.2012 г. Гимназия „Д-р Иван Панов” организира концерт по повод 83 години от рождението на Йордан Радичков и учредяване на инициативен комитет за честване на 100-годишнината на училището. На пресконференция преди концерта Румян Горков, директор на Гимназия „Д-р Иван Панов”, представи пред журналистите и обществеността  членовете на инициативния комитет, сред които кметът на община Берковица Димитранка Каменова,  и мероприятията за отбелязване на годишнината.

По време на концерта се постави началото на още една инициатива-ежегоден конкурс за есе и илюстрация под надслов „Летене по Радичков”. Организатори на конкурса са: Община Берковица, Гимназия „Д-р Иван Панов”, Издателска къща „АНУБИС” и Сдружение „Образование и културно наследство”(Подробности на https://ipanov.com).

Гости на тържеството бяха вокално студио “MUSIC SURFING” от Национално училище „София”, гр. София, Борислав Мирчев-текстописец, членове на инициативния комитет, директори на учебни заведения от гр. Берковица, бивши учители и възпитаници на  Гимназия „Д-р Иван Панов”.

 

Вашият коментар