Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА Г-ЖА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ПОЛУЧИ ПОЗДРАВИТЕЛНИ АДРЕСИ ОТ УПРАВИТЕЛЯ НА „ГЕОТЕХМИН“ ООД И КМЕТА НА ЦАРИБРОД

По повод избирането й за кмет на Община Берковица г-жа Димитранка Каменова поучи поздравителни адреси  от проф. дтн инж. Цоло Вутов – Управител на „Геотехмин“ ООД и кмета на  Община Цариброд – Владица Димитров.

В поздрава си инж. Цоло Вутов казва: „ Убеден съм, че през настоящия Ви мандат ще привлечете нови инвестиции и ще продължите популяризирането на района като туристическа дестинация. Желая Ви успех в каузата за благоустрояване на Берковица, развитието на туризма и реализирането на инфраструктурни проекти и социални каузи, които ще допринесат за благоденствието на местните хора!

Нека натрупаният Ви опит да Ви помага за постигането на нови цели и осъществяването на Вашите приоритети като кмет! Пожелавам Ви здраве, ползотворна работа и много успешен мандат!“

За бъдещо партньорство и съвместна работа говори и кметът на Община Цариброд г-н Владица Димитров. „Убеден съм, че и занапред ще продължим да бъдем партньори, приятели и съмишленици в развитието на нашите градове, които да превърнем в градове с достатъчно собствени ресурси и капацитети, за да могат успешно да бъдат решавани бъдещите проблеми на нашите граждани“.