Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ОБНОВИ ОФИСА НА ОБЩИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА СИНДИКАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ В БЕРКОВИЦА

В обновен офис ще провежда своите заседания Общинската организация на синдиката на българските учители в Берковица. Ремонтът на помещението е направен с общински средства. На официална церемония председателят Алеко Куньов благодари от името на всички учители на кмета Димитранка Каменова за ефективната работа в социалната сфера и подобрената комуникация между кмет и синдиката. Г-жа Каменова от своя страна също изказа благодарност за оказаното й доверие и признанието за работата на нейния екип. Кметът допълни още, че е изградено много добро социално партньорство с местната структура на СБУ в лицето на г-н Куньов и се взимат най-правилните решения за образованието.

„Смятам, че няма да има никакви проблеми по време на колективното трудово договаряне, всички финансови ангажименти, които поемаме изпълняваме.“, подчерта кметът на Община Берковица. „Аз лично, а мисля че и всички работещи в системата на средното образование в нашата община ще бъдат изключително удовлетворени от това, което предстои да постигнем заедно !“ В края на 2013 г. Кметът на община Берковица Димитранка Каменова бе удостоена с наградата на Синдиката на българските учители „Социален кмет –партньор” за 2013 година. Призът й бе връчен на тържествена церемония. Димитранка Каменова получи високата награда лично от председателя на синдиката Янка Такева и председателя на Европейския синдикален комитет по образование Мартин Ромер. Кметът на община Берковица бе номинирана за „Социален кмет-партньор” от Синдиката на българските учители към КНСБ Берковица.