Актуални Новини, Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОЗДРАВИ АКУШЕРИТЕ ПО СЛУЧАЙ БАБИНДЕН

С пожелания за много новородени деца и здраве, зам.- кметът на Община Берковица Спаска Георгиева поздрави Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ – Берковица по случай Деня на родилната помощ.Тя връчи поздравителен адрес от името на Кмета на Община Берковица Димитранка Каменова на завеждащия отделението д-р Никифор Илиев.

УВАЖАЕМИ  ЛЕКАРИ, АКУШЕРКИ  И  МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ,

Днес, 21 януари, отбелязваме Деня на родилната помощ или още Бабинден. Този празник носи надежда, светлина и вяра в бъдещето.

Сърдечно Ви поздравявам за неуморната работа, хуманност и професионализъм, благодарение на които на бял свят идва новият живот. Заслужавате респект за благородната мисия, за силния характер, съчетан с безспорни умения и заслуги, спомагащи за раждането на нов живот.

Всеки ваш работен ден се превръща в ярък спомен, изпълнен с искрена благодарност и дълбоко уважение в съзнанието на хиляди родители, сбъднали, с ваша помощ, своята мечта да имат дете.

Бъдете здрави и все така отзивчиви и отдадени на своето призвание! Благодаря на всеки един от вас за благородния принос в раждането на надеждата, на бъдещето, на доброто!

Нека се раждат повече деца!

Г-жа Георгиeва изрази своята благодарност и възхищение от неуморния труд на лекарите, акушерките и целия медицински персонал, като им пожела да продължават със същата всеотдайност и старание да упражняват високохуманната си професия и да поемат в ръцете си все повече новородени деца.