АКТУАЛНО

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ПРИЗОВАВА!

Уважаеми съграждани,

Изправени сме пред предизвикателство, с което можем да се справим заедно само с отговорност и дисциплина. Дори и с цената на временни ограничения и промяна на всекидневните ни навици.

Обръщам се към Вас с молба за отговорно отношение към случващото се в страната ни. Призовавам към загриженост за околните и недопускане нарушаването на предприетите мерки от здравните власти.

Нека в условията на извънредно положение и в момент, когато сме изправени пред епидемичен подем, да постъпваме правилно, да се съобразяваме с установените норми, да бъдем дисциплинирани и да не пренебрегваме препоръките на медицинските органи. Нека защитим собствения си живот и живота на околните!

Убедена съм, че всички пребиваващи на територията на община Берковица, проявяват самосъзнание и реагират адекватно в този труден момент.

Обръщам се към домоуправители, съседи, на лица, завърнали се от чужбина или от рискови места, към свидетели на безотговорно поведение, към кметовете и кметските наместници на населените места в община Берковица, към социалните институции за съдействие при тази кризисна ситуация. Не позволявайте нарушаване на карантината! Важно е да не допускаме заразяване с коронавируса и да действаме с мерки, така че да бъде предотвратено разпространението му.

Обръщам се с молба и към тези, които се връщат от рисков район, които имат съмнение за заразяване с COVID – 19, нека проявят самосъзнание и ограничат своите социални контакти. Не застрашавайте здравето и живота на тези, които обичате, не позволявайте околните да страдат!

Апелирам към спазване на разписаните правила –    максимално ограничаване на социалните контакти, излизане от дома само при необходимост, спазване на дистанция един от друг. Нашето здраве, здравето на близки и приятели, колеги, на всички около нас, зависи от нашата дисциплина и отговорност.

Нека бъдем хуманни, да постъпваме човешки, да проявяваме великодушие и разбиране към ближния!

В този труден момент само със самодисциплина ще успеем да предотвратим и да се предпазим от заразяване.

При нужда звънете на нашите горещи телефони –  0953/88418 и 0884914309 или на 112!

Нека опазим живота и здравето на всеки от нас!

Призовавам отново, не излизайте, ако не е абсолютно необходимо! Пазете себе си и хората около вас!

 

Димитранка Каменова

Кмет на Община Берковица

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-166 (4) от 05.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 129,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

Клуб на хората с увреждания – Берковица отбеляза подобаващо 3 декември – Международния ден на хората с увреждания „Добре дошли

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.