Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

img_6188Кметът на Община Берковица инж. Милчо Доцов лично поздрави хората с увреждания на техния празник. Той бе сред официалните гости на организираното на 3 декември 2016 г. тържество от клубовете от Берковица, Бързия, Слатина и Замфирово.

„Община Берковица винаги е подкрепяла хората в неравностойно положение“ – каза кмета в своето изказване – „Нашата политика е социално ориентирана. Доказателство за това е увеличението на субсидиите на пенсионерските клубове и клубовете на инвалидите, img_6187помощите за раждане на деца, помощите за болни хора, субсидиите за спортните клубове. В бюджет 2017 се предвижда още увеличение, което ще нараства с годините. Вие знаете, че тази година Община Берковица реализира проект за социални асистенти на болни и инвалиди. Предстои реализиране на проект за асансьор в Общинска администрация за улеснение на хората. Аз като кмет и общината винаги ще помага и облекчава живота на възрастните хора и хората с увреждания“.

Инж. Милчо Доцов пожела здраве и благоденствие на всички празнуващи и още дълги години да са заедно, да се сплотяват в радостни и тъжни моменти.