Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ ИЗПРАТИ БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА НА БЕРКОВСКАТА ДУХОВА МУЗИКА И ГЕРАСИМ ЗА ОТЛИЧНО ОРГАНИЗИРАНИЯ И ПРОВЕДЕН ПЪРВИ ФЕСТИВАЛ НА ДУХОВИТЕ ОРКЕСТРИ – БДМ ФЕСТ

Благодарствени писма изпрати кметът на Община Берковица инж. Милчо Доцов до Берковската духова музика и Геoрги Красимиров /Герасим/ за организацията и провеждането на Първия фестивал на духовите оркестри – БДМ Фест. В писмото се казва още:

„Фестивалът и прекрасните изпълнения на духовите оркестри създадоха невероятна атмосфера и всенародно веселие.

Събитието по един атрактивен начин  представи многогодишните традиции на този край в областта на духовите оркестри  и спомогна за утвърждаване имиджа на Община Берковица като дестинация за културен туризъм.

Надявам се и занапред да продължаваме ползотворното си сътрудничество, за да превърнем фестивала в традиция!

БЛАГОДАРИМ ВИ!“

Кметът инж. Доцов не пропусна да благодари и на общинските структури, на РУ на МВР-Берковица, на НЧ „Иван Вазов-1872“ и МБАЛ ЕООД-Берковица, изпращайки и на тях благодарствени писма:

„От името на общинското ръководство и лично от мое име изказвам нашата благодарност за Вашата подкрепа и отговорната дейност на Вашите служители за проявения професионализъм и положените усилия по време на подготовката и провеждане на празника на Берковица – Рождество на Првесвета Богородица.

В тези дни жителите и гости на града имаха удоволствието да се насладят на прекрасно организиран празник, който нямаше да е възможен  без Вашата сърцата подкрепа и участие.

БЛАГОДАРИМ ВИ!“