Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС НА РС „ПБЗН“ – БЕРКОВИЦА ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА ПОЖАРНИКАРИТЕ

111ДО

ГЛ. ИНСПЕКТОР ЦВЕТАН ДИМИТРОВ

НАЧАЛНИК РС  „ПБЗН“

ГР. БЕРКОВИЦА

 

                        УВАЖАЕМИ  Г-Н ДИМИТРОВ,

                        ДРАГИ ПОЖАРНИКАРИ,

                       Пожарното дело в България има богата история и достижения, сравними в много отношения с развитите европейски страни. Редица поколения са дали своя принос за просперитета на пожарната сигурност като гаранция за ефективна борба с огнената стихия.

                      Служителите на РС „ПБЗН“ в Берковица също могат да се похвалят с постигнати много добри резултати  при предотвратяване на пожарите и ликвидирането им в заварени граници с минимални загуби на територията на цялата община.

                       Благодарим Ви за проявения висок професионализъм, мъжество и самоотверженост при потушаване на възникналите  пожари и осигуряване на пожарната безопасност на населението. Вярваме, че и занапред ще продължи добрата работа и взаимодействие между органите на пожарната безопасност и местната власт. Пожелаваме на Вас и Вашите семейства здраве, лично щастие и успехи в тази отговорна и трудна задача – опазване живота и здравето на хората и материалните ценности на населението.

                    Честит професионален празник служители  на  РС „ПБЗН“ – Берковица !

 

Инж. Милчо Доцов

Кмет на Община Берковица

 

Иван Иванов                                                                                   

Председател на ОбС – Берковица