Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА НАГРАДИ УЧЕНИЦИТЕ ОТ ДЕТСКИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ АКАДЕМИИ, УЧАСТВАЛИ В ОБЛАСТНОТО СЪСТЕЗАНИЕ „СПОРТЪТ Е ПО-ДОБРИЯ НАЧИН ДА ПОРАСНАТ“

IMG_0081На официална церемония в заседателната зала на ОбА –Берковица кметът Димитранка Каменова и зам. –кметът Радослав Найденов наградиха състезателите от детските полицейски академии на Първо ОУ „Никола Вапцаров“ и Второ ОУ „Христо Смирненски“. Признанието за доброто представяне на децата е и от РУ на МВР- Берковица. В спортното състезание под мотото “Спортът е по-добрия начин децата да пораснат” те са премерили сили със състезатели от полицейските академии на Монтана и Лом.

В приветствието си към децата г-жа Каменова заяви, че Община Берковица винаги ще ги подкрепя, а това ще наложи и моделът на взаимодействие между полиция, община, деца и родители. Към поздравленията на общинското ръководство се присъедини и Бисер Йончев, началник на РУ на МВР Берковица. На всички състезатели бяха връчени индивидуални награди и грамоти за участие. Най-добрите получиха и плакети, наградени бяха и родителите, които също са участвали.

IMG_0088IMG_0090IMG_0091