Актуални Новини, Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ОФИЦИАЛНО ВРЪЧИ ДОГОВОРИТЕ НА НОВОНАЗНАЧЕНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В НОВАТА СОЦИАЛНА УСЛУГА В ОБЩИНА БЕРКОВИЦА „АСИСТЕНТСКА ПОДКРЕПА“

Днес, 01.03.2021 година, в Заседателната зала на Общинска администрация-Берковица, официално бяха връчeни трудовите договори на одобрените кандидати за заемане на длъжността „личен асистент“ в новата социална услуга в община Берковица „Асистентска подкрепа“. Услугата включва ежедневна почасова подкрепа в домашна среда на лица с трайни увреждания и на лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване.  Почасовата помощ ще ползват 67 потребители от община Берковица съобразно индивидуалните им потребности.

Лично кметът на Община Берковица Димитранка Каменова връчи договорите на новоназначените служители. Г-жа Каменова сподели, че е изключително щастлива, че с новата социална услуга Община Берковица открива нови работни места, което е и основен приоритет за нея. Поздрави всички присъстващи, като им пожела здраве, успехи и ползотворна съвместна работа.

watermarked-DSC04962watermarked-DSC04971