Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОЗДРАВИ ВСИЧКИ ГОРСКИ РАБОТНИЦИ, ЛЕСОВЪДИ И СЛУЖИТЕЛИ В СИСТЕМАТА НА ГОРСКИТЕ И ЛОВНИ СТОПАНСТВА ПО СЛУЧАЙ СЕДМИЦАТА НА ГОРАТА

Кметът на Община Берковица инж. Милчо Доцов изпрати поздравителни адреси до всички горски работници, лесовъди и служители в системата на горските и ловни стопанства по случай Седмицата на гората.

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Имам удоволствието да Ви поздравя по случай Вашия професионален празник – Седмицата на гората, който тази година се провежда под мотото „140 години история и традиции в грижата за бъдещето на гората“.

Приемете искрената ми благодарност и признателност за професионализма, който проявявате ежедневно в името и за благото на българската гора, защото грижата за нея е мъдра инвестиция за бъдещите поколения.

На всички вас – лесовъди, работници и служители, които отдавате сили и душа за опазване на българската гора, пожелавам много здраве и професионални успехи в изключително важната и отговорна работа. Вярвам, че заедно ще съумеем да запазим и предадем на идните поколения любовта към природата и грижата за зеленото богатство на България!

Желая Ви весел празник!